Βιταμίνη Α

Γιατί η Βιταμίνη Α παίρνει Α';

vit-a-logo

Ο Dr Des Fernandes, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής της Environ, λέει: ‘Η γήρανση του δέρματος είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της ανεπάρκειας βιταμίνης Α που προκαλείται από τον ήλιο. Διορθώστε την ανεπάρκεια και θα έχετε πιο λαμπερό δέρμα.’

Όλα όσα ορίζουν το υγιές, όμορφο δέρμα είναι άμεσο αποτέλεσμα της βιταμίνης Α. Είναι το μόνο γνωστό μόριο που βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και βοηθά στην παροχή αντιγηραντικής δράσης.

Η ανεπάρκεια βιταμίνης Α θα μπορούσε να οδηγήσει σε δερματικές ανωμαλίες όπως μελάγχρωση, ηλιακή βλάβη, γήρανση και καρκίνο του δέρματος. Το πιο κοινό πρόβλημα φροντίδας του δέρματος τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες είναι η ηλιακή βλάβη, και οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο είναι απειλητικές. Προκειμένου να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση αυτής της ανεπάρκειας βιταμίνης-Α, πρέπει να αναπληρώνουμε τη βιταμίνη Α στα κύτταρά μας κάθε μέρα και για να είναι αποτελεσματική αυτή η διαδικασία, πρέπει να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των υποδοχέων βιταμίνης Α μέσα στο δέρμα.

Ο Dr Des ήξερε ότι η βιταμίνη Α ήταν απαραίτητη για τη ζωή και γι 'αυτό είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στη φιλοσοφία της φροντίδας του δέρματος στην Environ. Πρέπει να αντικαθίσταται καθημερινά για να φαίνεται το δέρμα υγιέστερο και πιο ανθεκτικό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου παγκoσμίως Vitamin STEP-UP SYSTEM™.

Η βιταμίνη Α είναι το μόνο επιστημονικά γνωστό στοιχείο που διατηρεί το δέρμα υγιές και καταπολεμά τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Έχει αποδειχθεί ότι η επάρκεια σε βιταμίνη Α:

  • Προωθεί τις επιδράσεις του φυσικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος και του δίνει μια λαμπερή όψη
  • Δυναμώνει την κεράτινη στιβάδα και τη διατηρεί υγιή
  • Διεγείρει την παραγωγή φυσικής πρωτεΐνης για να κρατήσει το δέρμα  υγιές
  • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης φλεγμονών
  • Μειώνει την πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνων του δέρματος

Με αυτά τα πέντε οφέλη και το Vitamin STEP-UP SYSTEM™ της Environ το δέρμα μπορεί να αναγεννηθεί και να δείχνει υγιές και όμορφο για μια ζωή.