Σχετικά με την Environ

Ποιοι είμαστε

Η Environ είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο και αγαπημένο brand Professional Skin Care που βασίζεται στην επιστήμη, την ομορφιά και τη φροντίδα.
Πιστεύουμε ότι το δέρμα έχει ζωή και ότι η βιταμίνη Α είναι το "οξυγόνο" που χρειάζεται για να φαίνεται όμορφο και υγιές για μια ζωή.

Πρωτοπόρος

Η εισαγωγή της βιταμίνης Α στα σκευάσματα φροντίδας του δέρματος ήταν μια πρωτοποριακή εξέλιξη. Ο Dr Des Fernandes, που βαθμολογήθηκε μεταξύ των πέντε κορυφαίων πλαστικών χειρουργών στον κόσμο, ήταν πρωτοπόρος στον τομέα αυτό τη δεκαετία του 1980 και ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε με επιτυχία βιταμίνη Α και αντιοξειδωτικά σε ένα καλλυντικό προϊόν.

H Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Environ ,Val Carstens, πίστευε στον αδελφό της και άρχισε να συστήνει αυτές τις κρέμες σε φίλους και συγγενείς πριν από τη σύσταση της εταιρείας. Μετέτρεψε το όνειρο στην παγκόσμια επιτυχία που είναι σήμερα η Environ Skin Care με πάνω από 140 προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 70 χώρες.

 

Ακρογωνιαίος Λίθος

Από τότε που ο Dr Des Fernandes ίδρυσε την Environ το 1990, η βιταμίνη Α είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας Environ Skin Care. Είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό του δέρματος που πρέπει να ανανεώνεται καθημερινά για να φαίνεται το δέρμα υγιέστερο και πιο ανθεκτικό.

Σε συνδυασμό με άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, η μακροπρόθεσμη ενίσχυση της εμφάνισης του δέρματος γίνεται σαφώς ορατή. Με την επιφύλαξη της συνεχούς έρευνας, νέα και ακόμη πιο αποτελεσματικά προϊόντα εισάγονται συνεχώς στη σειρά Environ.

Παγκόσμια Αναγνώριση

Ως επωνυμία, προτείνουμε με υπερηφάνεια τα προϊόντα μας στους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας. Πιστεύουμε σε αυτά και γι αυτό τα δημιουργήσαμε.

Η Environ χρησιμοποιεί τη δύναμη της επιστήμης για να δημιουργήσει προϊόντα που κάνουν πραγματική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Τα 100+ διεθνή βραβεία συνεχίζουν να αναγνωρίζουν την επωνυμία για εξαιρετικά προϊόντα και γι 'αυτό η Environ έχει αγαπηθεί από διεθνώς αναγνωρισμένους θεραπευτές της φροντίδας του δέρματος, την ιατρική κοινότητα, τους συντάκτες ομορφιάς, τους αισθητικούς και τους αστέρες του κινηματογράφου.