Η Επιστήμη της Environ

Τι κάνουμε;

Η Environ δημιουργεί προϊόντα που έχουν την ικανότητα να ενισχύσουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος ώστε να απολαμβάνουμε όμορφο δέρμα μια ζωή.

Στον κόσμο μας, το όμορφο & υγιές δέρμα είναι o κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Είναι για όλους – ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και τη φυλή. Στον κόσμο της Environ, με τη δύναμη της επιστήμης «Beautiful Science» και με λίγη υπομονή μπορείτε να αναζωογονήσετε και να αποκαταστήσετε τη συνολική υγεία και ευεξία της επιδερμίδας σας.

Στον κόσμο της Environ, ο καθένας μας μπορεί να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο, χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα του.

Θα συνεχίσουμε να εξασφαλίζουμε όμορφο δέρμα για τις επόμενες γενιές, γιατί γι αυτό υπάρχουμε, για να διατηρούμε το δέρμα όμορφο για μια ζωή.

Πώς το κάνουμε:

Συνδυάζουμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη και η τεχνολογία αιχμής με την αρχή του σεβασμού των φυσιολογικών λειτουργιών του δέρματος ώστε να προσφέρουμε ανώτερη επιστημονική φροντίδα του δέρματος σε όλους.

Ο Dr Des Fernandes σχεδίασε την Environ για να συμβάλλει στη διόρθωση των ορατών επιπτώσεων της χρόνιας ανεπάρκειας βιταμίνης Α από την οποία πάσχουμε όλοι στις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος. Λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι αυτή η ανεπάρκεια οδηγεί στην εμφάνιση σημαντικών δερματικών προβλημάτων που επιδεινώνουν τη γήρανση και τη φωτογήρανση.

Οι συνθέσεις της Environ βασίζονται εξ ολοκλήρου στην αρχή της αναπλήρωσης  όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών του δέρματος που χάνονται από την έκθεση στο φως και το περιβαλλοντικό stress και ταυτόχρονα χαρίζουν ενυδατωμένη και ελκυστική εμφάνιση στο δέρμα. Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της Environ έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση και την ανακούφιση από τις επιβλαβείς επιπτώσεις των σκληρών περιβαλλοντικών αλλαγών που βιώνουμε, ειδικά της ρύπανσης και των συνεχώς αυξανόμενων δόσεων ακτινοβολίας από τον ήλιο λόγω της αραίωσης του προστατευτικού στρώματος του όζοντος. Συμβάλλουν επίσης στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του σύγχρονου, αγχώδους μοντέλου ζωής και της φτωχής σε θρεπτικά συστατικά σημερινής διατροφής.

Κάθε μέρα το δέρμα μας χάνει βιταμίνες λόγω της έκθεσης στους παραπάνω παράγοντες, γεγονός που επιδεινώνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Ο μόνος τρόπος για να βοηθήσουμε αποτελεσματικά στην αναπλήρωση αυτών των χαμένων βιταμινών του δέρματος είναι μέσω τοπικών καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής με ειδική δράση στο δέρμα.

Η μοναδική, beautiful science της Environ περιλαμβάνει:

 • A+ Complex
 • Vitamin STEP-UP SYSTEM™
 • Τεχνολογικά προηγμένες περιποιήσεις προσώπου  (με το DF Machine)
 • Cool Peel® Technology
 • Cosmetic Skin Needling

Συνδυασμοί συστατικών της Environ:

 • Βιταμίνες A, C & E
 • Αντιοξειδωτικά
 • Πεπτίδια
 • Αντηλιακά
 • Άλφα & Βήτα Υδροξύ-οξέα
 • Άλλα σημαντικά συστατικά:
  • Υαλουρονικό Οξύ
  • Παράγοντες ανάπτυξης
  • Προ-βιταμίνη Β5
  • Βιταμίνη Β3

ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της Environ προορίζονται για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος, σε άτομα όλων των ηλικιών και για τα δύο φύλα. Τα προϊόντα περιέχουν μόνο συστατικά υψηλής ποιότητας και φρέσκες, δραστικές βιταμίνες.

Καθώς όλες οι βιταμίνες σταδιακά αδρανοποιούνται, είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν και χρησιμοποιούν τα πιο φρέσκα προϊόντα για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με αλλεργίες, το μεγαλύτερο μέρος της σειράς Environ δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά ή αρώματα. Είμαστε από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο που το κάνουμε αυτό. Η Environ Skin Care (Pty) Ltd είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία με ISO 9001 και ISO 22716. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με ορθές πρακτικές σύμφωνα με το CGMP (Current Good Manufacturing Practices).

Τελευταίας τεχνολογίας

Η Environ είναι επίσης μία από τις πολύ λίγες σειρές φροντίδας του δέρματος στον κόσμο με τις δικές της αποστειρωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής, με αφοσιωμένους χημικούς και προηγμένη τεχνολογία. Τα προϊόντα κατασκευάζονται και διατίθενται στην αγορά μόνο μετά από εκτενείς ελέγχους και πολύχρονες δοκιμές.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και συσκευάζονται υπό ειδικό κόκκινο φως για την προστασία των φωτοευαίσθητων συστατικών. Κατασκευάζονται επίσης υπό κενό αέρος για να αποτρέπεται η οξείδωσή τους. Στις εγκαταστάσεις ο αέρας είναι φιλτραρισμένος ώστε να εξασφαλίζονται οι ιδανικότερες συνθήκες κατασκευής ανά πάσα στιγμή.

Κάθε παρτίδα ελέγχεται από διεθνώς διαπιστευμένα ανεξάρτητα εργαστήρια για να εξασφαλίζεται η σωστή περιεκτικότητα και η απουσία παθογόνων κάθε προϊόντος. Το εσωτερικό μας εργαστήριο συνεργάζεται συνεχώς με πανεπιστήμια, προμηθευτές και ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο για να συμβαδίζει με τον παλμό της συνεχώς εξελισσόμενης βιομηχανίας καλλυντικών.

Αναγνωρισμένη υποστήριξη

Οι ενυδατικές κρέμες της Environ που ακολουθούν το Vitamin STEP-UP SYSTEM™ έχουν βραβευτεί με το λογότυπο του Swiss Vitamin Institute, το οποίο επαληθεύει ότι τα προϊόντα που δοκιμάστηκαν περιέχουν τη δηλωμένη περιεκτικότητα σε βιταμίνες. Αυτό εγγυάται την δραστικότητα όπως καθορίζεται από την Environ. Ο καταναλωτής παίρνει ένα ποιοτικό προϊόν το οποίο πραγματικά περιέχει τα αναγραφόμενα ενεργά συστατικά σε άριστη κατάσταση και έτσι εκπληρώνει την υπόσχεση για πραγματικά αποτελέσματα. Τα προϊόντα δοκιμάζονται ετησίως για να μπορούν να φέρουν αυτό το αναγνωρισμένου κύρους πιστοποιητικό έγκρισης και, ως εκ τούτου, να διασφαλίζουν τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων.

Environ Skin Care | Swiss Vitamin Institute - Prestigious Endorsement

Κλινικές Δοκιμές

Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της Environ δοκιμάζονται μόνο σε εθελοντές. Οι κλινικές δοκιμές διεξάγονται σε περισσότερα από 100 άτομα για περίοδο 18 μηνών.

Τα αποτελέσματα της χρήσης προϊόντων Environ επαληθεύονται από τις μαρτυρίες πληθώρας καταναλωτών και από αναφορές  σε πολυάριθμα διεθνή συνέδρια πλαστικής χειρουργικής.

Στα Skin Care Ινστιτούτα μας, η Environ προσφέρει το πιο αποτελεσματικό σύστημα φροντίδας του δέρματος στον κόσμο. Διεξάγονται κλινικές μελέτες και πραγματοποιείται εκπαίδευση για επαγγελματίες ειδικούς φροντίδας του δέρματος και συμβούλους πωλήσεων.

Ειδικές Συσκευασίες

Λόγω της χρήσης αποτελεσματικών δραστικών συστατικών και της ελάχιστης χρήσης συντηρητικών, τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της Environ χρησιμοποιούν ειδικές συσκευασίες για την προστασία τους από το φως και τον αέρα. Η Environ εισήγαγε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις συσκευασίες της για να εξασφαλίσει τη μέγιστη υγιεινή και ορθή πρακτική κατά τη συσκευασία των προϊόντων της.

Η χρήση αποτελεσματικών συσκευασιών για την προστασία της ακεραιότητας των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών της αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Environ. Η Environ νοιάζεται για την ασφάλεια του καταναλωτή. Όλες οι συσκευασίες της Environ συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα κωδικοποίησης και σήμανσης (COLIPA) και της Νοτίου Αφρικής (CTFA) .